Хотел Легенди София

Хотел Легенди в София е място за отсядане, което е в топ класацията на най-популярните хотели, благодарение на високата си оценка от 8.8/10, която е събрана от над 700 отзива на гости. Хотелът е добре разположен в града и следователно обслужва както бизнес пътувания, така и пътувания за почивка.

Местоположение

Хотелът е само на няколко минути пеша от метростанция и на няколко минути с кола от НДК, което го прави идеално място да започнете да разглеждате основните туристически атракции на града, като булевард Витоша и различни културни и административни сайтове. Това позволява на гостите да обиколят града или да се възползват от бизнес възможностите в района.

Други хотели в близост

Хотел Маринела

Удобства в хотел Легенди София

Хотел “Легенди” предоставя редица удобства, необходими на съвременния пътешественик. Те включват частен паркинг, бърз достъп до интернет, фитнес център за поддържане на форма, стаи за непушачи и стаи със специално оборудване за гости с физически увреждания. Освен това хотелът разполага с 24-часова рецепция, която ще бъде много полезна за тези гости, които идват или си тръгват по всяко време на деня или нощта.

Стаи

Стаите на хотел “Легенди” са внимателно проектирани, за да гарантират Вашия комфорт и удобство. Всяка стая е оборудвана с мини-бар, сателитна телевизия, а някои имат кът за сядане за релакс след натоварен ден. Интериорът е проектиран да предизвиква топла и спокойна атмосфера, която е идеална както за кратък, така и за дълъг престой.

Стаи в хотел Легенди

Хранене

Менюто за закуска на хотела е разнообразно и вкусно, предоставяйки широка гама от възможности за задоволяване на различните нужди и избор на различните гости. Хотелът разполага с приятен ресторант и лоби бар, където можете да пийнете, да хапнете леки закуски или да хапнете пълноценно по ваше желание.

Обслужване в хотел Легенди София

Персоналът на хотел Легенди е високо ценен за своя професионализъм, учтивост и бързина и има средна оценка 9. 2. Хората винаги с удоволствие пишат в отзивите си за персонализираното обслужване, което са получили от персонала на хотела, което прави те се чувстват като у дома си и комфортно.

Чистота и комфорт

Чистота и комфорт с оценка 9.1 са характеристиките на този хотел. Накратко, Хотел Легенди обръща специално внимание на всеки детайл, за да направи престоя на своите гости перфектен. Ние използваме висококачествени продукти и техники за почистване, за да почистваме стаите всеки ден и да се уверим, че околната среда е здравословна и безопасна.

Съотношение качество-цена

Хотел Легенди е много добър вариант за тези, които търсят висококачествен хотел на разумна цена. Гостите на хотела ще имат достъп до удобните и достъпни услуги, което ще направи хотела предпочитан избор от различни категории пътуващи като бизнес пътуващи и туристи.

Мнения на гости

Хотел Легенди е многократно оценен с висока оценка за местоположение, чистота, комфорт и обслужване. Ето защо не е изненадващо, че гостите редовно оставят положителни коментари. Много пациенти са благодарни за високото качество на грижите и невероятното обслужване, което са получили по време на престоя си. Споменава се възможността за намаляване на шума от булеварда чрез подобряване на шумоизолацията. Подобни подобрения също ще повишат удовлетвореността на гостите.

Специални услуги

Хотел Легенди се отличава с отстъпките за лоялни клиенти и специалните услуги, които се предоставят на лоялните клиенти. Тези специални услуги за лоялните клиенти добавят допълнителна стойност към престоя на гостите.

Достъпност и услуги за хора с увреждания

Хотелът разполага с най-новите съоръжения за хора с увреждания, като по този начин дава възможност на всеки да се наслади на престоя си в хотела, независимо от нуждите си.


Хотел Легенди в София е правилният избор за всички, които искат да се насладят на високо качество, комфорт и отлично обслужване на атрактивни цени. Хотелът със своето стратегическо местоположение, разнообразни съоръжения и отзивчив персонал предоставя на пътуващите, независимо дали за кратко или по-дълго време, перфектната среда за престой в столицата.

Резервация на хотел Легенди София

Хотел Легендс се намира на 300 метра от метростанция Джеймс Буше и на 5 минути с кола от Националния дворец на културата и булевард Витоша в София.

Всички Хотели
Logo