Алхемист Резиденс Фон Голденбург

Хотел Алхемист Резиденс Фон Голденбург се намира в село Белащица, което е част от Община Пловдив и е идеално място за тези, които искат да бъдат далеч от градския шум, но все пак се нуждаят от бърз достъп до градските удобства, културни обекти и атракции. В полите на Родопите, хотелът се радва на красиви гледки и е само на кратка разходка от центъра на Пловдив, който е един от най-старите градове в Европа и културната столица на България.

Настаняване и цени

Хотелът предлага много различни видове стаи и апартаменти, всички внимателно декорирани и оборудвани с различни удобства като високоскоростен интернет, телевизор с плосък екран, минибар, сейф и луксозна баня. Цените варират според сезона и вида на стаята, така че хотелът има стандартни цени и пакетни оферти, които включват допълнителни услуги като СПА процедури и романтични вечери.

Удобства и услуги

Удобства и услуги

Алхемист Резиденс Фон Голденбург е място, където гостите могат да очакват всички удобства, които могат да желаят. Хотелът разполага с пет басейна, от които един външен и четири детски, така че хотелът е идеално място за семейства с деца. Спа центърът на хотела е напълно оборудвано съоръжение с най-доброто оборудване и функции като сауна, парна баня и зона за релакс, където гостите могат да се насладят на различни видове масажи и терапии. Двата ресторанта предлагат широка гама от ястия, които се приготвят от пресни и висококачествени продукти, което от своя страна създава уникално изживяване за гостите на хотела.

Мнения и оценки от гости

Клиентите на хотела обикновено споделят добрите си преживявания с приятелите си, особено що се отнася до качеството на услугата. Персоналът на хотела е похвален за техния професионализъм, бърза реакция и внимание към детайла. Отзивите често подчертават и много високата оценка за чистота и комфорт, които са истинското удоволствие от престоя.

Алхемист Резиденс Фон Голденбург Мнения

Близки забележителности и дейности

Хотелът се намира до Пловдив, което е чудесна възможност за гостите да посетят града и неговото културно наследство, като музеи, галерии и архитектурни паметници. Пловдив е известен със своите римски руини, които включват амфитеатъра и стадиона, както и стария си град, където могат да се видят българските възрожденски къщи, възстановени в оригиналния им блясък.

Други хотели в близост

Парк и Спа Хотел Марково Пловдив

Процес на резервация

Процесът на резервация на хотел Алхемист Резиденс Фон Голденбург се извършва по удобен и лесен начин и може да се направи онлайн, като посетите уебсайта на хотела или връзката по долу. Системата дава възможност на гостите да изберат типа стая, която желаят, да посочат датите на престой и да проверят наличността. Освен това хотелът има опция за специална заявка във формата за резервация, например заявка за стая на висок етаж или допълнителни удобства.


Хотел Алхемист Резиденс Фон Голденбург е идеален за тези, които търсят комбинация от лукс и природа и същевременно близо до културни и исторически забележителности. Комбинацията от първокласни услуги, винаги готов да помогне персонал и луксозната обстановка превръщат този хотел в място, където човек може да се отпусне и да забрави стреса.

Всички Хотели
Logo